Neurosonic

Neurosonic tuottaa erittäin matalataajuista värähtelyä. Luonnollisena mekanismina värähtelyenergia vaikuttaa tasapainottavasti suoraan autonomiseen hermostoon. Neurosonic rentoutusmenetelmä ohjaa kehoa meditaation kaltaiseen tilaan, jolloin palautuminen nopeutuu ja tehostuu. Unen terveet mekanismit palautuvat ja samalla moni muukin asia kehossa ja mielessä saavat mahdollisuuden korjaantumiselle. 

Teknologiassa hyödynnetään kehon omia taajuusalueita ja laitteet toimivat samalla taajuusalueella kuin kehon kudosten omat värähtelyt. Tämän vuoksi sivuoireiden mahdollisuus on vähäinen. Joillekin voi tulla sivuoireina huonovointisuutta tai päänsärkyä, mutta tämä yleensä poistuu 1-2 käyttökerran jälkeen. Tämä on tyypillistä, jos niskan ja hartioiden alue on erittäin jännittynyt. Jos kärsit näistä oireista, niin välttääksesi huonovointisuutta tai päänsärkyä laitteen käytön jälkeen, suosittelemme säätämään pään alueen värähtelyn kokonaan pois ja nauttimaan ohjelman jälkeen reilusti vettä.

Laitteen käytöllä ei ole ikärajoituksia. Jos sinulla on epilepsia tai migreeni, emme suosittele käytettäväksi pidempää aktivoivaa ohjelmaa. Edellä mainituissa tilanteissa suosittelemme myös, ettei värähtelyä suunnata pään alueelle lainkaan.


Ohjelmat

Tutustu alta meiltä saataviin Neurosonic -ohjelmiin.
Ohjelmien hinnat löydät hinnastostamme.

Rentouttava, 10min

Ohjelma lievittää lihasjännityksiä, päänsärkyjä sekä lihassärkyä. Soveltuu hyvin keskellä päivää käytettäväksi virkistävän vaikutuksen vuoksi. Neurologisissa oireissa ohjelman avulla voidaan lievittää spastisuutta tehokkaasti. Ohjelman voi ottaa kaksi kertaa peräkkäinkin esimerkisi päänsäryn lievittämiseen.

Rentouttava, 20min

Käytä ohjelmaa erityisesti selän alueen lihaskipujen ja lihasjännityksen lievitykseen. Voidaan käyttää myös rentouttavana koko kehon ohjelmana, joka lievittää stressiä ja edistää unenlaatua. Erityisen hyvä ohjelma niska-hartiajännitykseen ja alaselän kipuihin.

Rentouttava, 25min

Ohjelma sisältää erittäin rauhoittavia jaksoja. Käytä tätä ohjelmaa aloittaessasi laitteen käytön ja aina kun on unihäiriöitä, sillä ohjelma on suunniteltu erityisesti unihäiriöiden ja stressin oireiden lievitykseen. Voit käyttää myös lihasten rentouttamiseen.

Rentouttava, 39min

Ohjelma sisältää rauhoittavia/rentouttavia jaksoja sekä yhden hierovan jakson. Vaikutukset ovat samantyyppiset kuin 25 minuutin rentoutusohjelmalla, mutta aktivoi enemmän aineenvaihduntaa. Erittäin rentouttava ja soveltuu myös unihäiriöiden lievittämiseen sekä lihasten rentoutukseen.

Aktivoiva, 12min

Lyhyt rentoutus/hieronta vireystilan aktivoimiseen, aineenvaihdunnan buustiin, lihasjännityksen, päänsärkyyn ja kipujen lievitykseen. Sopii käytettäväksi aamulla tai päivällä aktivoivan akuutin vaikutuksen vuoksi. On havaittu, että CFS-henkilöillä ohjelma auttaa vireystilaan ja unen laatuun. Ohjelma saattaa edistää unenlaatua myös terveillä henkilöillä.

Aktivoiva, 24min

Ohjelma on tarkoitettu koko kehon aktivointiin. Taajuudet ovat tässä ohjelmassa kaikkein korkeimmat, joten älä käytä sitä hoitojen alkuvaiheessa, jos on unihäiriöitä, kehollista stressiä tai ahdistusta, migreeniä, epilepsiaa tai muulla tavoin herkkyyttä värähtelystimulaatiolle. Sopii aktiiviliikkujalle lihasten lämmittelyyn ja esimerkiksi neurologiseen kuntoutukseen aktivoimaan lihasten toimintaa. Erittäin aktivoiva!

Palauttava, 37min

Ohjelma on tarkoitettu fyysisen ja psyykkisen palautumisen edistämiseen. Lisää voimakkaasti verenkiertoa ja nestekiertoa ja rentouttaa samalla lihaksia. Hyvä ohjelma mm. kivun ja turvotuksen sekä huonon verenkierron hoitoon. Ohjelma soveltuu erityisen hyvin fibromyalgiaan, turvotuksiin tai DOMS-oireisiin. Myös II-tyypin diabeetikot saattavat hyötyä ohjelmasta. Edistää myös unen laatua.

Palauttava, 41min

Käytä ohjelmaa palautumiseen ja unen laadun edistämiseen esimerkiksi urheilun jälkeen myöhempään illalla. Hyvä yhdistelmäohjelma myös unihäiriöiden, lihasjännityksen, päänsäryn, kipujen, turvotuksen ja huonon ääreisverenkierron hoitoon.

Käyttörajoitukset

Jos sinulla on jokin seuraavista, älä käytä laitetta:

– Akuutti tulehdustila
– Akuutti veritulppa
– Akuutti psykoosi
– Aktiivinen syöpä
– Kuumeflunssa
– Raskaus, jos on herkkä saamaan supisteluja
– Välilevyn pullistumat akuutissa vaiheessa
– Vakava silmäsairaus (mykiön tai linssin irtoamisen vaara, silmäleikkauksen jälkeen odotettava jälkitarkastukseen saakka)
– Jos olet ollut avoleikkauksessa tai sinulla on jokin muu sisäisen verenvuodon vaara
– Jos olet ottanut rokotuksen, älä käytä Neurosonicia 24-tuntiin rokotteen ottamisesta tai jos saat rokotteesta oireita, odota niiden ohimenemistä

Jos laitteen käyttö mietityttää, keskustele asiasta oman lääkärisi kanssa.


Kaipaatko jotain lisää?

Täydennä palvelua esimerkiksi hiuspalveluilla, kuten leikkauksella, väri- tai kiharakäsittelyllä tai hiushoidolla.

Parturi-kampaamo Elmi Oy

Vaajakoskentie 125, 40800 Vaajakoski
+358 44 2704 241
info@parturikampaamoelmi.fi

Aukioloajat

Ma – pe: 9 – 18
La: 9 – 16
tai sopimuksen mukaan

Y-tunnus 2274124-8