Henkilökunta ja tarinamme

Parturi-Kampaamo Elmin henkilökunta koostuu kauneusalan rautaisista ammattilaisista, jotka ovat palvelleet Jyväskylän Vaajakoskella jo yli 10 vuotta. Tällä sivulla pääset tutustumaan meihin, ja tarinaan Elmin taustalla!


Elina
Yrittäjä & Parturi-kampaaja

Palvelut:
Hiukset, teippi- ja sinettipidennykset, ripsien ja kulmien värjäykset, meikit. 

Sara
Parturi-kampaaja

Palvelut:
Hiukset, ripsien ja kulmien värjäykset.
Äitiyslomalla vuoden 2022 loppuun.

Hanna
Parturi-kampaaja

Palvelut:
Hiukset, ripsien ja kulmien värjäykset.

Roosa
Parturi-kampaaja

Palvelut:
Hiukset, ripsien ja kulmien värjäykset.

Inka
Ripsiteknikko, kosmetologi

Palvelut:
Ripsienpidennykset ja – värjäykset, kestotaivutukset, sokeroinnit.

Johanna
Parturi-kampaaja, kosmetologi

Palvelut:
Hiukset, teippi- ja sinettipidennykset, ripsien ja kulmien värjäykset, meikit ja kosmetologipalvelut. 


Tarina Elmin takana

Elmi, eli Elina ja Mira

Parturi-kampaamo Elmi on vuonna 2009 Savonmäentielle, Vaajakoskelle perustettu parturi-kampaamo. Elina ja Mira halusivat perustaa yhdessä hiusalan yrityksen, missä asiakasta palvellaan ja kuunnellaan aidosti ja ystävällisesti. Palava halu kehittää omaa osaamista määrätietoisen kouluttautumisen avulla alkoi kantaa hedelmää, mikä mahdollisti ensimmäisestä liiketilasta muuton uusiin, isompiin tiloihin vuonna 2013. Muutto mahdollisti myös palveluvalikoiman sekä aukioloaikojen laajentamisen.

Vuonna 2021 edessä oli jälleen muutoksia. Vuokrasopimus Asematiellä päättyisi elokuussa, jonka johdosta Parturi-kampaamo Elmin toiminta siirtyi vanhan autokoulun tiloihin osoitteeseen Vaajakoskentie 125 – vain reilun sadan metrin päähän aivan ensimmäisestä liiketilasta vuonna 2009. Tässä vaiheessa myös toinen perustaja, Mira lähti kohti uusia seikkailuja.

Elina remontoi äitiyslomansa aikana sankat apujoukot turvanaan tilat tähän päivään. Uusi liiketila edustaa samalla muutoksien kohtaamaa uutta Parturi-kampaamo Elmiä, kuitenkin ehdottomasti kunnioittaen sen yli kymmenvuotista historiaa ja yrityksen alkuperäistä missiota. Uskomme 110%:sti, että uudet tilat tuovat kiireen keskelle rentoutumishetken, joka jää näkymään – sinua palvellen ja kuunnellen aidosti ja ystävällisesti.

Myös vuokratuolilaiset, Elmin tärkein sidosryhmä, ovat kantaneet kortensa kekoon tarinassamme. Heitä on ollut mukana jo useampia. Kuten tähän asti, myös tänäpäivänä Elmin henkilökunta koostuu iloisesta, alallaan kunnianhimoisesti kouluttautuvasta naisjoukosta, jotka ovat valmiina jatkamaan Parturi-Kampaamo Elmin uniikkia tarinaa.

Varaa aika,

Parturi-kampaamo Elmi Oy

Vaajakoskentie 125, 40800 Vaajakoski
+358 44 2704 241
info@parturikampaamoelmi.fi

Aukioloajat

Ma – pe: 9 – 18
La: 9 – 16
tai sopimuksen mukaan

Y-tunnus 2274124-8