Vastuullisuus

Parturi-kampaamo Elmissä on otettu yrityksen vastuullisuus huomioon seuraavasti. Mikäli kaipaat lisätietoja vastuullisuustoimistamme, tai sinulla voisi olla ideoita toiminnan kehittämiseen, olethan meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä.


Sosiaalinen vastuu

Työyhteisössämme panostetaan yhteiseen hyvinvointiin. Olemme saavuttaneet hyvän keskinäisen luottamuksen ja meillä on hyvä ilmapiiri. Olemme perehtyneet myös tukkureidemme vastuullisuuteen.

Taloudellinen vastuu

Toimintamme perustuu ehdottomasti lakiin. Elmi tarjoaa kuittitakuun; jollemme tarjoa kuittia, saat toteutetun parturi-kampaamo- tai kosmetologipalvelun veloituksetta. Olemme läpikäyneet hinnaston rakenteen työyhteisön kanssa ja tarkastelemme sen ajankohtaisuutta jatkuvasti. Hinnasto on sen mukainen, että jokaisella työntekijällämme on mahdollisuus saada ansaitsemansa toimeentulo. 

Ympäristövastuu

Olemme toiminnassamme huomioineet paljon ympäristönäkökulmia; kierrätämme jätteet mahdollisimman tarkasti, pyrimme minimoimaan hävikkiä kahvitarjoilussa sekä ostamaan läheltä. Elmissä tarjoiltavat makeiset ovat makeistehdas Pandalta.

Mittaamme värihävikin pyrkimyksenä minimoida sen. Ajatuksemme on hankkia resurssiviisaasti tuotteita käyttöön ja myyntiin, ja sen johdosta olemme karsineet turhat, päällekkäiset tuotteet pois. Olemme valikoineet jälleenmyyntituotteemme tarkasti asiakastarpeen mukaan, sillä haluamme kannustaa asiakkaalle ostamaan vain tarpeeseen tulevia tuotteita. Näin tuotteita ei loju käyttämättöminä kotona, mikä on myös asiakkaalle kustannustehokkaampi ratkaisu.

Tällä hetkellä pilotoimme myös lainarautapalvelua, jolla saamme varastoidut muotoiluraudat käyttöön asiakkaille. Ajatuksenamme pilotissa on se, että aina ei tarvitse ostaa omaa, jos voi lainata satunnaisiin tilanteisiin. Tutustu lainarautapalveluun Instagram -tilillämme.

Yhteistyökumppanit

Tutustu myös yhteistyökumppaneidemme vastuullisuuteen:

Eleven Austalia
K18Hair
Moroccanoil
Living Proof
L’anza
Sim Sensitive

Kaikki Eleven Austalia, K18Hair sekä Living Proof -tuotteet ovat PETA:n hyväksymiä, eli cruelty-free.

Vastuullisuus on prosessi.

Lisätiedot vastuullisuudestamme:

Elina, p. +358 44 2704 241

Parturi-kampaamo Elmi Oy

Vaajakoskentie 125, 40800 Vaajakoski
+358 44 2704 241
info@parturikampaamoelmi.fi

Aukioloajat

Ma – pe: 9 – 18
La: 9 – 16
tai sopimuksen mukaan

Y-tunnus 2274124-8