Hiushoidot

Pieni hemmotteluhetki hiuksillesi hiushoidoilla.


Kosteuttava hiusnaamio

Käsittely sisältää hiusten pesun juuri sinulle sopivin tuottein, kosteuttavan naamion, rentouttavan hieronnan, hiusten kuivauksen ja viimeistelyn.

LANZA Keratin Healing Oil Rapid Bond Reconstructor

Rapid Bond Reconstructor käyttää edistynyttä teknologiaa rakentaen, vahvistaen ja suojaten hiuksen sidoksia uudelleen, ja palauttaa niiden voiman minuuteissa. Tuote uudistaa hiukset pehmeydellä ja kiillolla, sekä palauttaa kuidun eheyttä ja kimmoisuutta. Käsittely sisältää lisäksi hiusten kuivauksen ja viimeistelyn.

K18Peptide

K18Hair -tuotteet korjaavat vaurioituneiden hiusten keratiinirakenteen biomimetiikan avulla. Tuotteiden sisältämä patentoitu K18PeptideTM on mullistava molekyyli, joka pystyy palauttamaan hiusten keratiinirakenteen 4 minuutin vaikutusajalla!

Metallinpoisto K18 Peptiden yhteydessä

K18Hair PEPTIDE PREP PRO Chelating Complex poistaa 7 eri metallityyppiä ja mineraalikertymiä hiuksista vain 4 minuutissa! Täysin uusi, ainutlaatuinen teknologia puhdistaa hiuksen metalleista ja mineraalikertymistä valmistaen hiuksen kemialliseen käsittelyyn tai K18Hair molekyylikorjaushoitoon.


Kaipaatko jotain lisää?

Hiushoidot täydentävät erinomaisesti värikäsittelyä, mutta voit täydentää palvelua esimerkiksi ripsien ja kulmien värjäyksellä tai pikakampauksella.

Parturi-kampaamo Elmi Oy

Vaajakoskentie 125, 40800 Vaajakoski
+358 44 2704 241
info@parturikampaamoelmi.fi

Aukioloajat

Ma – pe: 9 – 18
La: 9 – 16
tai sopimuksen mukaan

Y-tunnus 2274124-8