Hiushoidot

Pieni hemmotteluhetki hiuksillesi hiushoidoilla.


Kosteuttava hiusnaamio

Käsittely sisältää hiusten pesun juuri sinulle sopivin tuottein, kosteuttavan naamion, rentouttavan hieronnan, hiusten kuivauksen ja viimeistelyn.

SensiDo Simplex Bonder

Sensido Simplex Bonder -käsittely suojaa hiuksen rikkisidoksia ja rakennepaikkaa. Parantaa hiusvärin kestoa. Hiuksesi ovat käsittelyn jälkeen kiiltävät ja hoidetun näköiset.
Käsittely sisältää lisäksi hiusten kuivauksen ja viimeistelyn.

K18Peptide

K18Hair -tuotteet korjaavat vaurioituneiden hiusten keratiinirakenteen biomimetiikan avulla. Tuotteiden sisältämä patentoitu K18PeptideTM on mullistava molekyyli, joka pystyy palauttamaan hiusten keratiinirakenteen 4 minuutin vaikutusajalla!

Metallinpoisto K18 Peptiden yhteydessä

K18Hair PEPTIDE PREP PRO Chelating Complex poistaa 7 eri metallityyppiä ja mineraalikertymiä hiuksista vain 4 minuutissa! Täysin uusi, ainutlaatuinen teknologia puhdistaa hiuksen metalleista ja mineraalikertymistä valmistaen hiuksen kemialliseen käsittelyyn tai K18Hair molekyylikorjaushoitoon.


Kaipaatko jotain lisää?

Hiushoidot täydentävät erinomaisesti värikäsittelyä, mutta voit täydentää palvelua esimerkiksi ripsien ja kulmien värjäyksellä tai pikakampauksella.

Parturi-kampaamo Elmi Oy

Vaajakoskentie 125, 40800 Vaajakoski
+358 44 2704 241
info@parturikampaamoelmi.fi

Aukioloajat

Ma – pe: 9 – 18
La: 9 – 16
tai sopimuksen mukaan

Y-tunnus 2274124-8