Kosmetologipalvelut

Tarjoamme parturi-kampaamopalveluiden yhteydessä toteutettavien ripsi- ja kulmapalveluiden lisäksi myös muita kosmetologipalveluita, kuten Lash- ja Browlift -palveluja, kasvohoitoja sekä sokerointeja.


Volyymiripset

Volyymiripsienpidennyksissä käytetään kevyitä ja ohuita kuituja, joista tehdään viuhka, joka voi sisältää 2-6 kuitua. Kuitujen määrää säätelemällä saadaan lopputuloksesta kaunis ja luonnollinen tai näyttävä ja tuuhea.

Lash Lift

Ripsien kestotaivutus eli lash lift on luonnonripsien taivutusmenetelmä, jolla saadaan näyttävyyttä ja kestävä taivutus ripsille 6-8 viikon ajaksi. Sisältää myös ripsien kestovärjäyksen. Ripsien kastelua ja meikkausta tulee välttää 24 tuntia käsittelyn jälkeen, joten otathan tämän huomioon aikaa varatessasi. 

Brow Lift

Kulmien laminointi, eli kestomuotoilu. Käsittely korostaa luonnollisia kulmakarvojasi, tekee niihin tuuheamman vaikutelman ja halutun muodon. Sisältää myös kestovärjäyksen ja muotoilun. 

Kasvohoito

Perinteinen ihonpuhdistus sis. alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, kevyt hieronta ja naamio. Käytettävät tuotteet valitaan ihotyypin mukaan.

Timanttihionta

Timanttihionta on laitehoito, joka alipaineen ja timanttiterän avulla imee iholta kuollutta solukkoa ja epäpuhtauksia, samalla aktivoiden pintaverenkiertoa. Timanttihionnalla voidaan hoitaa myös ihon värivirheitä, kuten aknearpia tai maksaläiskiä, sekä matalia juonteita. Huomaat eron jo yhdellä hoitokerralla, mutta parhaat tulokset saadaan sarjahoidolla.

Sonoscrub ultraääni-ihonpuhdistus

Ultraäänipuhdistuksessa iho syväpuhdistetaan lastamaisen laitteen ja talia liottavan nesteen avulla. Ultraäänivärähtely nostaa epäpuhtauksia pois ihosta samalla kuorien kuollutta ihosolukkoa. Sopii myös herkälle iholle

Kemiallinen kuorinta

Ihon kemiallinen kuorinta on kosmeettinen toimenpide, jolla voidaan parantaa ihon ulkonäköä ja rakennetta. Se on tehokas ja turvallinen hoitomuoto, joka uudistaa ja tasoittaa ihon pintakerrosta. Kemiallisella kuorinnalla voidaan hoitaa ihon ryppyjä ja juonteita, paksua, rasvaista ja suurihuokoista ihoa, tasoittaa ihon pintaa ja väriä sekä vähentää bakteerinkasvua ihossa. Kuorintahoidot suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan ihon tarpeen mukaan. Parhaat hoitotulokset saadaan sarjahoidolla.

Sokerointi

Sokerointi on menetelmä, jonka avulla saadaan poistettua lyhyimmätkin ihokarvat koko vartalolta, ja vieläpä miellyttävästi sokerilla. Sokerointi on myös erinomainen vartalokuorinta ja se saa ihon tuntumaan silkin pehmeältä. Sokeri on ihoystävällinen, vesiliukoinen ja turvallinen tapa poistaa ihokarvoja. Käsittelyyn tultaessa karvan olisi hyvä olla vähintään noin 0,5-1cm pituista ja sokeroitavien alueiden kuorintaa tulisi välttää ennen käsittelyä. 

Kaipaatko jotain lisää?

Täydennä palvelua esimerkiksi hiuspalveluilla, kuten leikkauksella, väri- tai kiharakäsittelyllä tai hiushoidolla.

Parturi-kampaamo Elmi Oy

Vaajakoskentie 125, 40800 Vaajakoski
+358 44 2704 241
info@parturikampaamoelmi.fi

Aukioloajat

Ma – pe: 9 – 18
La: 9 – 16
tai sopimuksen mukaan

Y-tunnus 2274124-8