Kosmetologipalvelut

Tarjoamme parturi-kampaamopalveluiden yhteydessä toteutettavien ripsi- ja kulmapalveluiden lisäksi myös muita kosmetologipalveluita, kuten Lash- ja Browlift -palveluja, kasvohoitoja sekä sokerointeja.


Volyymiripset

Volyymiripsienpidennyksissä käytetään kevyitä ja ohuita kuituja, joista tehdään viuhka, joka voi sisältää 2-6 kuitua. Kuitujen määrää säätelemällä saadaan lopputuloksesta kaunis ja luonnollinen tai näyttävä ja tuuhea.

Lash Lift

Ripsien kestotaivutus eli lash lift on luonnonripsien taivutusmenetelmä, jolla saadaan näyttävyyttä ja kestävä taivutus ripsille 6-8 viikon ajaksi. Sisältää myös ripsien kestovärjäyksen. Ripsien kastelua ja meikkausta tulee välttää 24 tuntia käsittelyn jälkeen, joten otathan tämän huomioon aikaa varatessasi. 

Brow Lift

Kulmien laminointi, eli kestomuotoilu. Käsittely korostaa luonnollisia kulmakarvojasi, tekee niihin tuuheamman vaikutelman ja halutun muodon. Sisältää myös kestovärjäyksen ja muotoilun. 

Kasvohoidot

Perinteinen kasvohoito

Peruskasvohoidossa tehdään ihoanalyysi, alkupuhdistus, kuoritaan iho, valitaan iholle sopiva naamio sekä seerumit ja loppuvoiteet. Mukaan myös kotihoito-ohjeet. Hoito sopii kaikille ihotyypeille. Täydennä hoitoa valitsemalla lisäpalveluista esimerkiksi pidempi hieronta, ripsien ja kulmien värjäys tai vaikka menoihisi sopiva meikkaus!

Timanttihionta

Timanttihionta yhdessä alipaineimun kanssa kuorii tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta, tehden ihostasi välittömästi puhtaamman, tasaisemman, heleämmän ja napakamman. Hoitoon sisältyy ihoanalyysi, alkupuhdistus, timanttikuorinta, mekaaninen puhdistus, naamio, kevyt hieronta, lopputuotteet sekä kotihoito-ohjeet. Täydennä hoitoa valitsemalla lisäpalveluista esimerkiksi pidempi hieronta, silmänympärysten naamiohoito, tai vaikka pikameikki! 

Sonoscrub ultraäänipuhdistus 

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja. Hyvä valinta niin epäpuhtaalle kuin kiinteytystä ja kirkastusta kaipaavalle iholle. Hoitoon sisältyy ihoanalyysi, alkupuhdistus, ultraäänikuorinta, mekaaninen puhdistus, tehoaineiden imeytys ultraäänellä, naamio, lopputuotteet, sekä kotihoito-ohjeet. Täydennä hoitoa valitsemalla lisäpalveluista esimerkiksi pidempi hieronta, silmänympärysten naamiohoito, tai vaikka pikameikki! 

Nuorten kasvohoito

Ihonhoidon ensiaskeleita opettelevan nuoren kasvohoito. Tehdään ihoanalyysi, jonka pohjalta valitaan hoidossa käytettävät menetelmät ja tuotteet. Mukaan nuori saa kattavat kotihoito-ohjeet.

Tulossa pian

Medikaalisen tason BDR- kasvohoidot, jotka tarjoavat todellisen vaihtoehdon kauneuskirurgialle. Hoitojen tavoitteena on parantaa ihon kuntoa pitkäkestoisesti sekä saavuttaa parhaita mahdollisia tuloksia. Hoidot valitaan ihon kunnon ja asiakkaan toiveiden mukaan. Pysy kuulolla!

Jalkahoidot

Klassinen jalkahoito

Sisältää jalkakylvyn, kovettuminen poiston, kynsien leikkauksen, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoidon sekä hieronnan. Ei sisällä kynsien lakkausta.

Spa-jalkahoito

Sisältää jalkakylvyn, kovettuminen poiston, kynsien leikkauksen, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoidon sekä hieronnan. Ei sisällä kynsien lakkausta.

Jalkahieronta

Sisältää jalkakylvyn, hieronnan ja voiteen. Ei sisällä kynsien lakkausta.

Geelilakkaus

Geelilakkauksella kyntesi säilyvät kauniina jopa 2-4 viikkoa, lakan samalla suojatessa niitä. 

Hoito sisältää kynsien muotoilun, kynsinauhojen siistimisen sekä lakkauksen. Täydennä palvelua koristeluilla! Saatavilla myös varpaiden kynsiin. Ikäraja kestolakkauksiin on 16 vuotta. 

Sokerointi

Sokerointi on menetelmä, jonka avulla saadaan poistettua lyhyimmätkin ihokarvat koko vartalolta, ja vieläpä miellyttävästi sokerilla. Sokerointi on myös erinomainen vartalokuorinta ja se saa ihon tuntumaan silkin pehmeältä. Sokeri on ihoystävällinen, vesiliukoinen ja turvallinen tapa poistaa ihokarvoja. Käsittelyyn tultaessa karvan olisi hyvä olla vähintään noin 0,5-1cm pituista ja sokeroitavien alueiden kuorintaa tulisi välttää ennen käsittelyä. 


Kaipaatko jotain lisää?

Täydennä palvelua esimerkiksi hiuspalveluilla, kuten leikkauksella, väri- tai kiharakäsittelyllä tai hiushoidolla.

Parturi-kampaamo Elmi Oy

Vaajakoskentie 125, 40800 Vaajakoski
+358 44 2704 241
info@parturikampaamoelmi.fi

Aukioloajat

Ma – pe: 9 – 18
La: 9 – 16
tai sopimuksen mukaan

Y-tunnus 2274124-8